Pas cu pas

Întotdeauna am preferat să fac pași mici, atât de curajoși pe cât am putut, decât să aștept să apară vreo minune sau vreun curaj nebănuit. Asta este una din credințele mele, că dacă vrei ceva, faci ceva pentru acel ceva, chiar dacă asta înseamnă doar să bagi un deget în apa ce te înspăimântă sau să arunci o privire pe după ușă în camera întunecată. Magia copilului din mine ține și de tenacitate, de altruism, de căutare permanentă și neobosită.

Astfel ca mâine particip la o sesiune ce sper să fie sursă de informații și inspirație, Social Media for Parents, în calitate de Blogger ♥

Iau asta ca pe încă un cadou special, ca pe încă o treaptă care conduce spre locul unde vreau să ajung. Nimic nu e întâmplător, putem să ne și concentrăm toată energia către Univers, dar visele se împlinesc atunci când și lucrăm pentru ele. Sunt recunoscătoare celor ce mi-au dat curaj să deschid ușa asta, evoluției sociale și tehnologice, celor ce organizează evenimentul și Universului 😉 că a făcut intr-un fel ca eu să primesc invitația.

Deci haide, mă bucur de statutul de Blogger 🙂

O zi minunată să aveți!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.